Bjussar på lite apps-tips!

Sitter och är uttråkad på tåget. Brukar alltid passa på att sova på tåget hem för tiden går så mycket snabbare då, men ska försöka undvika det då man blir så jäkla seg sen. Tänkte därför passa på att bjuda på lite braiga apps-tips för de kan man aldrig få nock av!

- moron test: har spenderat många minuter och svurit för mej själv på detta IQ test. Bra tidsfördriv!

- DM: dagens media, ett måste om man jobbar inom media.

- plastic bullet: absolut bästa kamera appen, bara ta en bild och appen väljer fram obegränsat med variationer.

- Nike +: sätt igång appen och lägg den i fickan när du ska ut o gå eller springa, appen nätet sträcka, tid, km/h, visa på karta exakt vart du gått och ger peppning åt dig. En riktigt bra träningsapp.

Japp de var några tips. Enjoy!

3 Comments

 1. Mathias skriver:

  Moron test fanns till Android också. Laddade hem den och var fast i en helg. Men nu har jag klarat alla nivåer :D

  1. Linda skriver:

   Hehe, jag har också klarat alla nivåer, vilken lättnad det var! Men nu gäller det att pressa tiden =)

   1. Mathias skriver:

    Exakt :D
    Det jag har stora problem med är när man ska skriva 0.7734 på miniräknaren och sen trycka på beräkna, min skärm är så liten så det är lätt att man missar knappen och trycker fel. Så jäkla irriterande!