Mathias bjussar också på lite apps-tips

Eftersom Linda skrev lite apps-tips till iPhone så kan inte jag vara sämre. Därför kommer mina iPad-tips.

Det roligaste spelet just nu är MX Mayhem, ett plattformsspel där man kör en motocross. Ett annat speltips är att ladda hem Duke Nukem 3D, väldigt svårstyrt men det är ju nostalgi!

Nästa tips för att fördriva tiden är Reactable. Detta är ett program för att skapa musik på ett lite mer annorlunda vis. Svårt att förklara, lika bra att kolla på Youtube.

Ett annat program jag använder när jag käkar frukost eller ligger i sängen och ska se film/serier är AirPlayer. Är man lite teknikskadad som jag så kanske man har en NAS hemma (nätverkshårddisk). På den ligger alla mina filmer, serier och musik, så att alla datorer i hemmet kommer åt filerna. AirPlayer är ett program som klarar av att spela upp videos som ligger på NASen. Väldigt smidigt så att man slipper lägga in allt man vill kolla på på iPaden.

Och till slut lite apps som ligger i Cydia. Har man jailbreakat sin iPad så finns det mängder med roliga program. De jag använder just nu är:
Backgrounder: Ett program som låter en köra program i bakgrunden, precis som på en iPhone 4 eller 3GS. Ett roligt tillägg till Backgrounder är ProSwitcher som gör det sjukt snyggt att växla mellan programmen.
Fullforce: Är ett verktyg som låter en skala upp iPhone-apps som man har på sin iPad. Vanligtvis blir det väldigt suddigt om man använder iPadens inbyggda funktion för detta. Men med Fullforce blir det snyggt!

Detta var onsdagens apps-tips. Man kanske ska börja köra med apps-onsdag?

Comments are closed.