Svenska favoriter

Mina svenska favoriter detta VM

Johan Sjöstrand: Jag var imponerad redan innan bronsmatchen, men efter bronsmatchen finner jag inte ord för hur bra denna killen är och hur bra han kan bli! Totalt respektlös mot de spanska spelarna som försökte på alla sätt och vis att överlista honom. Hade man haft Johan i målet mot Danmark hade det vart en helt annan match!

Niklas Ekberg: Straffmästaren. Verkar inte ha några som helst nerver. Syntes inte mycket mot Spanien men har enligt mig gjort ett fantastiskt mästerskap. Gillar hans oräddhet och tycker han är en grym avslutare från kanten.

Kim Ekdahl du Rietz: Yngst i truppen men totalt orädd. Går in 100% i alla situationer. Har ett skott och målsinne som heter duga. Jag är nog inte helt fel på det om jag påstår att han stod för det svenska lagets genombrott.

Mikkel Hansen: Nä jag vet han är inte svensk, men Skåne tillhör ju nästan Danmark och då är jag ju nästan dansk, vilket innebär att ja måste även ha en dansk favorit… aja i vilket fall som, vilken kille. Han är helt enkelt helt fenomenal, ett prakexemplar vad gäller handboll. Skotten han drog i mål på finalen finns ju bara inte. Så lugn och ödmjuk och så spelar han skiten ur alla.  

Nä, jag kommer nog saknar VM lite ändå… eller i alla fall att titta på alla dessa cooola spelare!

Comments are closed.