Shopaholic?

Shopping gör en glad. Den som säger något annat har fel. Känner man sig nere, deppig, trött eller bara allmänt dämpad så hjälper det alltid att handla ett nytt plagg eller någon rolig inredningspryl. Jag fick hem världens snyggaste shorts från Nelly igår, var tvungen att handla dem för att trösta mej själv över att det fortfarande är så förbannat kallt ute.  Vips, direkt efter att jag hade tryckt på knappen köp, så kände jag mej lite bättre till mods. Ännu bättre är känslan när paketet dyker upp i brevlådan. För en liten liten stund bryr jag mig inte om att det är svinkallt ute, nej för jag har ett par nya coola shorts som jag kan prova!

Ja, det dröjer ju inte länge förrän shortsen är ”gamla”, nyhetensbehag håller ju inte jättelänge, inte så länge som kylan verkar hålla i. Men jag vet vad jag behöver göra, dags att ge sig ut på en ny liten shoppingrunda.

HJÄLP! Är jag shoppaholic????

Hey Shorts

Sjukt snygga och sköna shorts!

Comments are closed.