Tisdag

Vilken skön Malmöseger igår. Första halvlek imponerade inte, men Pep imponerade däremot och läste sönder Malmö. Matchen avgjordes inom loppet av 5 minuter i andra halvlek, en halmstadspelare fick syna det röda kortet efter en konstig situation med Durmaz, den sistnämnde blev utbytt och in kom Gische och gav Malmö ny energi, detta resulterade i 2 mål och där var matchen i stort sett avgjord. Riktigt skönt att gå hem med 3 nya poäng och 2 nya målskyttar. Bäst på plan igår var enligt mig Ulrich Vinzent och Agon Mehmeti.

Idag är det tisdag, inte direkt min favoritdag, men den måste genomlidas. Förstår inte det här med tisdagar, jag klarar verkligen inte av den dagen, längtar tills onsdagen kommer. Ska gå lite tidigare från jobbet imorgon med då jag först ska till läkaren och sedan till Annlouise och klippa mig, blir ingen drastisk förändring då jag är ruggigt nöjd med luggen vi klippte sist, nu ska bara övriga håret växa lite snabbare med!

Comments are closed.