Words!

Han är klok den dära Eminem

polaroidrainbows | Tumblr - Polyvore

och det är så jäkla sant.

Jag har alltid åsikter om allting, och jag vill eller måste nästan alltid få dem sagda också. Det kryper i hela min kropp om jag tycker och tänker något och inte får det sagt, det vill bara bubbla ur mig. Om man ska tro på vad de kloka säger så är detta en positiv egenskap ”man ska våga stå för det man tror på och man ska våga stå upp för sin åsikt” men ibland undrar jag om det verkligen är det bästa? Det är många gånger man får skit för att man just står för sin åsikt, av folk som inte klarar att höra sanningen eller av de som inte själva vågar stå upp och säga sin åsikt, men sedan har mage att snacka skit bakom ens rygg för då är de i sin trygga zon och vågar stå för sina åsikter. Men i vilket fall som, jag kan lätt ta att ja har några ovänner här och där med vetskapen att jag åtmistonde har stått för det jag tycker och tänker!

Comments are closed.