Någon känner mej väldigt väl!

Så fint! Mitt hjärta värmer…

20110830-102902.jpg

2 Comments

  1. Treici skriver:

    I love your sense of style so much! You can look good in chic clothes or in causal shorts. AMAZING! And you are so beautiful. I love your hair the color is awesome! And you kind of remind me Mila Kunis . I’m so glad that I found your blog because you are a huge inspiration for me right now not to mention that I love the sights behind your back in the pictures (palms and beach. I’m in love with those things). definitely following your blog! xxx

  2. Det är NAIVT att tro på förbud i alla lägen. Patentlösning, simsalabim. Men så går det inte till!Nu igen. Har det positivet halats förut. Kompakt idioti, garanterat kontraproduktiv. ”Förbud” är INTE folkets älskingsbegrepp; härav förstår vi, att denne Gabelic tycker mycket illa om folket. Det får han göra, men MAKT ska han inte ha.Det är nämligen så, att man kan inte tvångsvis pracka på människorna den privilierade politiskt-mediala överklassens värderingar uppifrån. Det är det dom med karakteristiskt nyspråk kallar ”demokrati”, och som är raka motsatsen. INTE populärt alls!Folkets värderingar, som våra makthavare är livrädda för, växer fram spontant och naturligt nämligen.Det är sånthär hysteriskt maktspråk, garanterat ägnat att reta gallfeber på folk i allmänhet, som ger etniska motsättningar den samhällsfarliga sprängkraft de inte borde ha haft.’Det är INTE organisationer som utgör problemet här. Dessa är marginella. Problemet är ”vardagsrasismen”, de ständiga friktioner och motigheter som utvecklas på mikronivå, bland gräsrötterna, på det rent personliga planet, i vardagen, överallt utspritt och oåtkomligt för politisk intervention. Nu fick den näring igen. Rena giftsådden här alltså.Denne Gabelic: det eniska hatets bäste propagandist, och nationalisternas ovärderlige värvningsagent; ja ropa på Storebror du! Han kommer inte att frälsa dig.Vad etniskt hat leder till har vi sett. Skrämmande nog. Men det här är inte Balkan. Det här är Sverige. Här skall problem lösas på sätt som passar svenska förhållanden.Vad följer härnäst? ”Signalspaning” på ”de mörka krafterna”? Det är inte alls uteslutet. Jag ser framtiden an med synnerlig oro.