Önskelista

Jag märker definitivt att hösten har kommit… inte bara på grund av vädret utan jag märker det främst på mig själv, jag är ständigt trött. Fast jag sover lika mycket (lite!) som innan är jag så mycket tröttare på dagarna. Att gå och lägga mig tidigare funkar inte, det hinner jag inte, dessutom är jag oftast rätt sprallig i kroppen efter att jag tränat och har svårt att komma till ro. Att veta att man har cirka 7 månader till med detta är så otroligt deprimerande… hur ska jag orka?!

Då får man unna sig lite nätshopping… surfa runt på sidor och drömma sig bort. Stora favoriten just nu är helt klart modekungen.se, åhh jag hade kunnat handla ALLT där. Tänker ibland att jag ska beställa något men det är så mycket att välja på att det slutar med att jag inte beställer något alls. Hösgt motsägande! Sedan har vi nelly.se, där kan jag spendera många kafferaster, gillar att det alltid kommer in nyheter. Skulle jag tröttna på nätfönstershoppandet, är det bara att gå ett steg utanför dörren. Vi har ju vårt kontor mitt på gågatan i Malmö, 20 meter till Zara och 20 meter åt andra hållet så dyker H&M och Gina Tricot upp. Livsfarligt för plånboken!

Just nu ligger dessa två läckerbitar högt på önskelistan


Jeans från nelly.se


Jacka från modekungen.se

Åhhh, vill ha! Någon som kan tänka sig att sponsra? Jackan går på sådär 1000kr och byxorna på 2000kr… i utbyte kommer jag för alltid att dyrka er och jag lovar att bjuda på fin middag, frukost på sängen och många fina ord! Någon?!?!? Ho ho???

2 Comments

  1. Josephine skriver:

    Det är ju Led Zeppelins symboler på jackan :D

    1. Linda skriver:

      Haha va?! Det hade inte jag en aning om. Men de har mycket kläder med artister på, på modekungen.se.