Precis som i Snövit

Satt på bussen hem från gymmet igår, satt i ett 4-säte och mitt emot mig satt en man 60+. Plötsligt frågar han mig ”är du trött, du ser trött ut”. Jag tittade mig omkring för att se om det var någon annan i närheten som han möjligtvis pratade med, men det var bara jag där. ”Jo lite trött är jag, jag har tränat”. Då böjde han sig ner och tog fram ett äpple från sin väska och gav till mig ”här ta detta så får du lite energi”. Jag tackade och så såg jag att han hade hela väskan full med äpple, så jag frågade honom om han hade plockat dem själv. ”Nää, jag har snott dem” fick jag till svar, ” haha jasså så du är en sån som pallar äpplen” svarade jag honom. Då kollade han snabbt upp och tittade sig hastigt omkring i bussen, hyschade mig med fingret och svarade ”tyst inte så högt, man vet inte vem som sitter på bussen”.

Haha annorlunda gubbe! Men vet inte riktigt om jag vågar äta äpplet, vem vet det kanske är förgiftat!

20110922-114954.jpg

Comments are closed.