Sminktips

Fick hem en ny mascara igår från Mary Kay. Testade den i morse och blev grymt nöjd. Ögonfransarna blev jättelånga och den var otroligt enkel att använda, tunn fin borste och inget kladd.

20110925-130624.jpg

Rekommenderar den starkt!

Jag köper allt mitt smink genom Mary Kay och är supernöjd. Du får tips och idéer om nytt smink, du får hjälp hur du ska sminka dej på olika sätt och personlig make up rådgivning utan att det kostar något och så fort något tar slut så bara skickar jag ett sms till min kontaktperson och dagen efter ligger det i min brevlåda.

Visst sminket är lite dyrare men det år det värt, jag som är lite känslig i huden och även kan ha problem med vissa sminkprodukter i och med mina linser har aldrig haft några bekymmer med Mary Kays produkter. Jag är hel nöjd!

Wow vad mycket fri marknadsföring det blev här nu haha! Men tips och råd ska man dela med sig av!

One Comment

  1. Mathias skriver:

    Låter som droghandel med ”sms till min kontaktperson” ;) hehe