Lördag

Vaknade till ett tomt kylskåp i Malmö. Helt perfekt anledning att äta mysfrukost i stan!

20121111-214230.jpg

Och shopping fast jag inte borde. Men jag säger som mamma ”den bara skrek på mig, det gick ju inte att låta den vara då!” helt rätt!

På kvällen var det önskemiddag hos mamma! Jag fick önska mat, ungersk köttgryta och gino efter! Ahhh!

20121111-214407.jpg

Avslutade med godis och film. Eller en halvfilm. Givetvis somnade jag efter en timme. Varför kan man inte bara vara kvällsmänniska?

One Comment

  1. Shivaji skriver:

    ah vad roligt, du komemr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa!